Regular price: $3.85

Free with 30-day trial
Membership details Membership details
  • A 30-day trial plus your first audiobook, free
  • 1 credit/month after trial – good for any book, any price
  • Easy exchanges – swap any book you don’t love
  • Keep your audiobooks, even if you cancel
  • After your trial, Audible is just $14.95/month
Select or Add a new payment method

Buy Now with 1 Credit

By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Buy Now for $3.85

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Stolta Stad, jag nu glad f��rglömmer ditt prål, ditt buller, larm och skrål sang Bellmann i en av Fredmans epistler, og vel 200 år etter Bellmans død kan vi fortsatt se ut over denne stolte, vakre stad på øyer og kjenne hvordan vi glemmer livets mas og kav. Vi går i gatene der trubaduren gikk. Ennå kan vi føle stemningen der vi står på Fjällgatan på Södermalm og ser på de flotte bygningene langs vannet. Med rette kalles Stockholm for Nordens Venezia: Byen er bygget på 14 øyer og holmer. Skiftingen i karakter mellom de ulike bydelene på hver sin øy, er Stockholm for meg. Men i motsetning til Venezia kan du i Stockholm vandre mellom ulike epoker og stemninger. Dette er byen for oss som vil ha i pose og sekk, urbanitet og natur, kunst og kultur. Hovedgatene er full av liv, mens sidegatene er stille og rolige, med interessant arkitektur. Reiseskildringer beskriver steder som har og har hatt en viktig posisjon både geografisk og kulturelt sett. Gjennom en kombinasjon av historiske milepæler, morsomme og alvorlige anekdoter, viktige personligheter og bevegelser innen arkitektur, litteratur og kunst, formidles møtet mellom fortid og nåtid med stor innlevelse og kunnskap.
Please note: this audiobook is in Norwegian.
©2010 Karin Helena Sjøberg (P)2010 Grieg Audio
Show More Show Less
No Reviews are Available
© Copyright 1997 - 2018 Audible, Inc