Dronningens tåre (Historien om Mira 2)

  • by Josefine Ottesen
  • Narrated by Grethe Tulinius
  • 9 hrs and 8 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Mira er flygtet ud i det ufremkommelige delta, hvor flere og flere truwaer søger ly for ikke at blive sendt i minerne af landets nye magthavere. Her møder hun endnu en gang den gamle Zaddi Enøje, der opfordrer hende til at tage ansvar for den kraft, hun har arvet fra sin slægt.

Mira bliver oplært som dæmonbetvinger, så hun kan beskytte sit folk og tage kampen op med de kræfter, som Gidaric, den nye Kundskabens Mester, slipper løs over Dakja. Men hvordan vælger man den rette vej for sig selv og andre, når livet står på spil. Og hvordan skal en ung pige tage kampen op mod en granvoksen troldmand?

More

What the Critics Say


Det er det utrolige ved Ottesen, at hun midt i al fantasyverdenen, åndemaneriet, de middelalderlige kampe, de flotte hingste, de store slotte, balkjolerne, sulten, fortvivlelsen og døden, alligevel får malet moderne teenagere ind med nutidige problemstillinger, så det virker naturligt. Her er ingen slinger i valsen, plottet holder, og det er ren guf for især piger i læsehestalderen. Effektivt, vel udpenslet og i et mundret, klart sprog: handlingen er fængende og problematikken genkendelig midt i alt det middelalderlige. Hatten af.
-- Damián Arguimbau, Weekendavisen

More

See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 10-15-2015
  • Publisher: Josefine Ottesen Forlag