Dæmonernes hvisken (Historien om Mira 1)

  • by Josefine Ottesen
  • Narrated by Grethe Tulinius
  • 7 hrs and 4 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Som datter af kongens bibliotekar er Mira født ind i landet Dakjas overklasse. Hendes fars familie hører til den ringeagtede truwastamme, men hendes mors slægt er så meget mere magtfuld. Miras morfar er selveste Stormesteren for Vargasordenen. I mange år har freden hersket, men da den gamle konge dør, vil hans søn gøre op med truwaerne og genrejse landet i tidligere storhed. Rygter og bagvaskelse tager fart, og gamle dæmoniske kræfter, som man troede for længst var glemt, begynder at røre på sig.

Med sit blandede blod står Mira midt i den voldsomt opblussende konflikt. Samtidig går det op for hende, at hendes farmor var en af De Fem Vise, som kendte den gamle viden, der er skjult for de fleste.

More

What the Critics Say


Her er masser af eventyr, magi og spænding, men også meget at hente på et eksistentielt plan. Mira må gennem angst, tvivl, sorg og ensomhed for at udvikle sig til en voksen kvinde, der tør tage ansvaret på sig. Her er temaer som flugt, undertrykkelse, had og kærlighed. Og hvem er det så lige, der fortæller den sande historie? En oplagt bog at læse sammen med sine børn eller børnebørn - men ikke mindst for ens egen skyld.

-- Litteratursiden.dk

More

See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 10-15-2015
  • Publisher: Josefine Ottesen Forlag