Rigtige maend gar ogsa i sort

  • by Majken Matzau, Umahro Cardogan
  • Narrated by Peter Milling
  • 6 hrs and 38 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Ernaeringsekspert Umahro Cadogan og erhvervspsykolog Majken Matzau arbejder i bogen "Rigtige maend går også i sort" ud fra den tese, at maend i lige så høj grad som kvinder rammes af stress. Forskellen på maend og kvinder er dog, at maends psykiske problemer ikke opleves i tide.

Umahro Cadogan og Majken Matzau undersøger forskellige myter og finder årsagerne til, hvorfor så mange maend ikke søger hjaelp, før de rammes af voldsom stress. "Rigtige maend går også i sort" er en selvhjaelpsborg til de maend, som er på vej ned ad stien, og som ønsker at hjaelpe sig selv vaek fra den, før de når den kedelige destination.

More

What the Critics Say


Jeg kan på det kraftigste anbefale at laese bogen og få konkret viden om stress og "gør det selv" anvisninger, der i yderste konsekvens kan redde liv, og ikke mindst livskvalitet. Bogen er et must at laese for alle, der selv har stress inde på livet, men også for ledere der ønsker at forebygge og håndtere stress på en hensigtsmaessig måde.
-- Esebeth Fogh, Coach

More

See More Like This

Customer Reviews

Most Helpful

my humble opinion!!

The last part of the book, how to get back from stress, i agree with.

The premise of the book, i dont totally agree with. I find it a bit narrow, but again its a book on a complex topic and they have the experience so!!

All the best
Carsten Larsson
Read full review

- Carsten Larsson

Book Details

  • Release Date: 02-02-2016
  • Publisher: Lindhardt og Ringhof