Kunsten at blive gammel

  • by Wilhelm Schmid
  • Narrated by Jesper Bøllehuus
  • 2 hrs and 18 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Mange har vaeret igennem det før dig og det er svaert at undgå: En dag bliver du gammel, og det behøver faktisk slet ikke vaere så slemt endda. "Kunsten at blive gammel" viser dig vejen til en god alderdom.

"Kunsten at blive gammel" er skrevet af Wilhelm Schmid, som har fokus på sindighed. Med ti enkle trin laerer han sin laeser, hvordan man bliver gammel med ro, eftertaenksomhed og nydelse og finder frem til det gode liv. Nyd at blive gammel - tag dig tiden til sindigheden.

More

What the Critics Say


'Kunsten at blive gammel' er en lille klog bog " - Information". Han er en behagelig og belaest rejsefører på denne sørgmuntre tur gennem livet og henvender sig til folk i alle aldre (...) Staerkest og mest overbevisende er han i sine samfundsdiagnostiske udtalelser, når han for eksempel sandsynliggør, hvordan vores eksistentielle ensomhed bliver større, ikke mindst når vi bliver aeldre, og dermed forårsager mere melankoli, jo mere jegfikseret og autonomt vores samfund bliver.
-- Kristeligt Dagblad

[bogen] får sat klare ord på de mange tab, der uvaegerligt følger med en høj alder - og tillige usentimentalt anviser veje til at forlige sig med denne sidste livsfase.
-- Jyllands-Posten

More

See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 07-29-2015
  • Publisher: Lindhardt og Ringhof