7 gode vaner

  • by Stephen R. Covey
  • Narrated by Henrik Jandorf
  • 3 hrs and 54 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

7 gode vaner rummer en hel særlig livsfilosofi, der vil ende med at forandre dit liv. 7 gode vaner gør det komplicerede forståeligt, gør det muligt for dig at få ryddet op i gamle handlemåder og beskriver nye vaner, som gør dig i stand til at skabe en anderledes og mere effektiv måde at tænke, handle og tale på.
Med Stephen R. Coveys essentielle råd kan du udnytte dit fulde potentiale, få et rigere liv og mere succes på arbejdet og privat – til glæde både for dig selv, din familie og dine kolleger.
Livsvisdom og -filosofi til dig med mod på livet. Al udvikling starter indefra, og 7 gode vaner, en af verdens mest solgte og mest berømte selvhjælpsbøger, er ikke blot en uundværlig og praktisk how to do it-guide, der viser dig vejen til optimal selvledelse og øget livskvalitet.
Please note: This audiobook is in Danish.

More

See More Like This

Customer Reviews

Most Helpful

Bør læses

Dette er en af de bedste bøger jeg har læst indenfor personlig udvikling. Hvis man fokuserer på de første 3 vaner og tilegner sig vane 4 tænk win-win, er man noget langt længere end de fleste mennesker gør på et helt liv.

Det eneste minus ved denne bog er at der er lidt for meget fyld. Den er ikke så konkret efter min mening og så springer den lidt rundt.

Men alt i alt en must read.
Read full review

- Casper Andersson

Book Details

  • Release Date: 01-03-2014
  • Publisher: Gyldendal