Mord i virkeligheden: 24 retsmedicinske sager

  • by Jørgen Lange Thomsen, Jytte Banner
  • Narrated by Steen Heinsen
  • 7 hrs and 20 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Retsmedicin er om noget det medicinske område, der binder liv og død sammen. Retsmedicinere kommer under huden på danskernes hverdagsliv og får et barskt indblik i den menneskelige natur. Det kan vaere skraemmende, men er også frem for noget aerligt. Den døde krop er fredfyldt, al forstillelse og falskhed er forsvundet. Retsmedicineren står til hverdag over for det puslespil, det er at få drab og andre sager til at give mening. Det laegefaglige, kriminaltekniske puslespil skal gå op.

Denne bogs 24 retsmedicinske fortaellinger tager udgangspunkt i virkelige sager. Alt, hvad der står i bogen, er sandt, men anonymiseret. Mordene er fra virkeligheden, ligesom alle de andre sager i bogen - nogle pudsige, andre rørende. Man lades ikke upåvirket efter at have laest fortaellingerne. Det er grusomt, hvad vi mennesker til tider gør ved hinanden. Virkeligheden overgår fiktionen.

Jørgen Lange Thomsen og Jytte Banner er retsmedicinere.

More

What the Critics Say


Bogen beskriver 24 anonymiseredemen sande retsmedicinske sager. de 24 fortaellinger er skrevet af fremtraedende retsmedicinere og omhandler nogle af deres mest uforglemmelige sager. Foruden gys og mystik giver bogen derfor et unikt indblik i retsmedicinsk praksis.
-- Magasinet Sundhed

More

See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 01-19-2016
  • Publisher: Lindhardt og Ringhof