Blodslaven (The Black Dagger Brotherhood 3) : The Black Dagger Brotherhood

  • by J. R. Ward
  • Narrated by Torben Christensen
  • Series: The Black Dagger Brotherhood
  • 13 hrs and 31 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

"Blodslaven", der er tredje lydbog i Tellerups danske oversættelse af "The black dagger brotherhood"-serien der på engelsk nu tæller 10 bind med flere på vej, henvender sig primært til yngre kvindelige lytter af romantisk vampyrlitteratur. Serien kan formidles som en X-rated udgave af Twillight-serien, hvor der både er plads til overdrevet vold, detaljer om frisurer og parfume, et hårdt sprog og detaljerede beskrivelser af sex.

Hovedpersonen er krigeren Zsadist - og bemærk her navnet, og stavemåden, og de andre vampyrer tæller navne som Phury, Rehvenge, Tohrment og Wrath, altså navne, der fortæller en del om deres ejermænd. Zsadist blev som ung misbrugt af en kvindelig vampyr, og nu får han afløb for sine frustrationer ved at dræbe vampyrdræberne i et urbant nutids USA.

Zsadist er aldrig kommet sig over de ydmygelser han blev underlagt som blodslave. Hvor andre har en sjæl, har han et mørkt hul, og hvor andre har følelser, har han kun vrede. Hans brutalitet kommer Broderskabet til gode i kampen mod vampyrdræberne.

More

See More Like This

Customer Reviews

Most Helpful

Skjønnheten og udyret som vampyrer

What did you love best about Blodslaven (The Black Dagger Brotherhood 3)?

Jeg liker å følge karakterene i serien. Jeg likte hvordan romansen mellom Bella og Zsadist utvikler seg. I denne boken får man også høre om grufulle hendelser i fortiden til Zsadist, som har gjort han til den han er.


What other book might you compare Blodslaven (The Black Dagger Brotherhood 3) to and why?

Eventyret om skjønnheten og udyret.


What does Torben Christensen bring to the story that you wouldn’t experience if you just read the book?

Han har en behagelig stemme som jeg liker å høre på. I tillegg lærer jeg flere danske ord som jeg ikke kjente betydningen fult ut av før.


Was this a book you wanted to listen to all in one sitting?

Jeg hørte på boken ca. 2- 3 timer om dagen.


Read full review

- Rosita

Book Details

  • Release Date: 12-21-2016
  • Publisher: AV Forlaget