Samme dag næste år

  • by David Nicholls
  • Narrated by Louise Herbert
  • 15 hrs and 37 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Lydbogen handler om Emma og Dexter, som i filmen er spillet af de kendte stjerner Anne Hathaway og Jim Sturgess, hvis liv vi følger én dag om året altid den 15. juli, fra de vågner op sammen efter deres dimissionsfest. "Jeg kan godt forestille mig dig som fyrreårig," sagde hun lidt ondskabsfuldt. "Faktisk kan jeg se det for mig lige nu" Han smilede uden at åbne øjnene. "Fortæl mig om det."
De bliver ikke kærester, men der udvikler sig et dybt venskab mellem dem på trods af deres forskelle. Foran dem ligger hele deres voksne liv fyldt med uanede muligheder - hvilken vej vil de hver især vælge? Og hvor vil de befinde sig året efter? Og året efter igen?
Gennem tyve år følger vi Emma og Dexters liv, og som årene går, forekommer muligheden for et romantisk forhold mere og mere usandsynlig - for er deres venskab ikke for dyrebart at sætte på spil?

More

See More Like This

Customer Reviews

Most Helpful

Et tidsbillede

Would you listen to Samme dag næste år again? Why?

Jeg læser sjældent bøger mere end én gang. Ellers kan jeg ikke nå, alt det jeg gerne vil læse.


Who was your favorite character and why?

Hovedpersonerne er begge fantastiske, men jeg synes også, Ian har en vigtig rolle.


Which scene was your favorite?

Scenen i labyrinten til vennens bryllup.


Any additional comments?

Slutningen var meget meningsfuld for historien, men en uventet hændelse i bogen gjorde den også lidt flad. Lige der tænkte jeg, om forfatteren var blevet træt af at skrive, og bare skulle have bogen afsluttet, men på det tidspunkt er der stadig et par timer tilbage, og bogen får en lidt overraskende slutning.

Read full review

- Anja Schmidt

Book Details

  • Release Date: 12-01-2015
  • Publisher: AV Forlaget