Troldmanden fra Waterloo

  • by Ole Clifford
  • Narrated by Ole Clifford
  • 13 hrs and 14 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Det, der begynder med en simpel kontraktundersøgelse for en medicinalgigant i finanskrise, udvikler sig hurtigt i en helt uventet retning. For hvor langt er kontraktens bagmand, forskeren der har brudt de genetiske koder og nu skaber designerbørn efter foraeldrenes specifikationer, villig til at gå? Den amerikanske detektiv, Harry McFarlane, og den danske it-hacker, Mikkel Alvarssen, står nu over for en opgave, der bliver svaerere og svaerere at gennemskue, jo laengere de traenger ind i det tophemmelige genetiske forskningsnetvaerk.

More

What the Critics Say


Spaending i farverig international stil. Med et strejf af dansk hygge og tilpas meget glimt i øjet kan Ole Clifford skaere en historie, så selv de vildeste indfald glider ned.
-- Mette Strømfeldt, Berlingske Tidende

Udvalgt blandt årets bedste i kategorien Krimier med klasse (masser af kvalitet i disse gode gys).
-- B.T.

Medicinalindustriens og forskningens etik og moral inden for kloning og genforskning er til debat i denne tankevaekkende "science thriller". (...) Clifford er tydeligvis godt inde i sit stof, og han formår at gøre beskrivelserne af markedsøkonomierne, genforskningen og IT-mulighederne levende for laeseren.
-- Arne Larsen, Litteratursiden

More

See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 03-02-2016
  • Publisher: Lindhardt og Ringhof