Ensomheden

  • by Andrew Michael Hurley
  • Narrated by Morten Rønnelund
  • 9 hrs and 2 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Uhyggelig og meget stemningsmaettet debutroman om et sted kaldet Ensomheden, hvor en gruppe religiøse tager til på deres årlige bøns- og bodsuge for at søge Gud - men oplever andre uforklarlige ting.

"Ensomheden er ikke bare god; den er fantastisk. Det er et enestående litteraert vaerk."
(Stephen King)

More

What the Critics Say


Få debutromaner er så fuldendte og har en så sikker beherskelse af sproget.
-- Telegraph

Ensomheden er en kyststraekning ud for Lancashire med forraederiske strande og skumle understrømme - den perfekte ramme for denne uhyggelige, atmosfaeriske fortaelling om overtro og religiøs overbevisning.
-- Express

Det saerlig effektive består i beskrivelserne af denne står i beskrivelserne af denne dystre, men samtidig smukke vindblaeste plet på Lancashires kyst, den langsomme opbygning af atmosfaere, de mindevaerdige karakterer og det varme forhold mellem to brødre.
-- Choice Magazine

Mest af alt ligger styrken i Ensomheden i alt det, som Hurley tør udelade. Det er en roman om alt det usagte, det ufattelige, fyldt med mørke huller, som din fantasi er tvunget til at udfylde. Det kraever både selvtillid og talent at skrive således, og det efterlader laeseren med et ønske om mere.
-- Observer

Den er allerede blevet udråbet til at vaere en kommende klassiker, men Ensomheden er også en roman om en ulykkelig familie, broderskab, tro og en drengs udvikling.
-- Daily Express

More

See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 07-20-2016
  • Publisher: Lindhardt og Ringhof