Djævelens fod (Den komplete Sherlock Holmes udgave) : Den komplete Sherlock Holmes udgave

  • by Arthur Conan Doyle
  • Narrated by Ole Rabendorf
  • Series: Den komplete Sherlock Holmes udgave
  • 5 hrs and 2 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

"Djævelens fod - Og andre noveller":

Djævelens fod (The Devil's Foot);
Den fornemme klient (The Illustrious Client);
Den blege soldat (The Blanched Soldier);
Den gule diamant (The Mazarin Stone);
De tre gavle (The Three Gables);
Vampyren fra Sussex (The Sussex Vampire);
De tre Garrideb'er (The Three Garridebs).

Oversat fra "His last Bow" og "The Case Book of Sherlock Holmes".


See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 11-30-2015
  • Publisher: AV Forlaget