Bitter Medicin : V.I. Warshawski [Danish Edition]

  • by Sara Paretsky
  • Narrated by Agnete Wahl
  • Series: V.I. Warshawski [Danish Edition]
  • 8 hrs and 39 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Consuelo er 16 år, diabetiker og datteren af en af Vics venner - og så er hun gravid. Da Consuelo får alt for tidlige veer, gør Vic, hvad der står i hendes magt for at redde både pigen og det ufødte barn - uden held. Hun er overbevist om, at der er tale om fejlbehandling på hospitalet, og modstraebende tager hun sagen i egen hånd.

Midt i forsøget på at opklare de mystiske omstaendigheder omkring dødsfaldene forelsker hun sig i en laege på hospitalet, og snart bliver det svaert for den ellers hårdkogte privatdetektiv at adskille hjerne og hjerte. Dette er i sig selv en spraengfarlig cocktail, der inden laenge toppes med brutale mord og haervaerket på en kvindes klinik. Vic inddrages i denne giftige affaere, og det skal ende med at blive en i sandhed bitter medicin!

Sara Paretsky, født 8. juni 1947 i Iowa, USA, er en amerikansk forfatterinde. Hun er mest kendt for at have skrevet serien om privatdetektiven V.I. Warshawski, og Paretsky krediteres ofte for at have vaeret den første til at omdanne kvindens rolle og image i krimigenren.

More

What the Critics Say


Paretsky (...) bringer ny mening til genren med sit tankevaekkende vaerk.
-- Library Journal

More

See More Like This

Customer Reviews

Most Helpful

Wrong language :(

I was so disappointed when I downloaded the book and it was not in English. I think I also bought three other books by the same author that is in French I think. I only speak English so I am so disappointed that I was not able to listen to this book :(
Read full review

- SISSIE MCCLURE

Book Details

  • Release Date: 09-22-2016
  • Publisher: Lindhardt og Ringhof