Regular price: $3.66

Membership details Membership details
  • A 30-day trial plus your first audiobook, free.
  • 1 credit/month after trial – good for any book, any price.
  • Easy exchanges – swap any book you don’t love.
  • Keep your audiobooks, even if you cancel.
  • After your trial, Audible is just $14.95/month.
Select or Add a new payment method

Buy Now with 1 Credit

By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Buy Now for $3.66

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

O carte cu doua personaje: un cunoscut si un necunoscut, care se întâlnesc si se înfrunta. Cunoscutul e Gabriel Liiceanu, în ipostaza lui de persoana publica. Necunoscutul e Gabriel Liiceanu, în ipostaza lui de om pur si simplu. El e personajul principal al cartii: omul cu tainele si spaimele lui, acela pe care orice scriitor adevarat cauta sa-l descopere odata cu fiecare noua pagina. Cine sunt eu? Aceasta e întrebarea. Raspunsul e de cautat în însemnarile care, desi par legate de o zi sau de alta, au crescut, de fapt, dintr-o viata întreaga.Din întâlnirea celor doua personaje cu cititorul - si el un necunoscut - ia nastere imprevizibilul acestor pagini. Din forta lor confesiva - tensiunea lor.Daca ati apucat cândva sa deschideti "usa interzisa", urmarea este ca aveti acum, iata, o "întâlnire cu un necunoscut".

Please note: This audiobook is in Romanian.
©2010 Humanitas (P)2016 Humanitas
Show More Show Less
No Reviews are Available
© Copyright 1997 - 2018 Audible, Inc