Regular price: $18.93

Free with 30-day trial
Membership details Membership details
  • A 30-day trial plus your first audiobook, free
  • 1 credit/month after trial – good for any book, any price
  • Easy exchanges – swap any book you don’t love
  • Keep your audiobooks, even if you cancel
  • After your trial, Audible is just $14.95/month
Select or Add a new payment method

Buy Now with 1 Credit

By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Buy Now for $18.93

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

"Svin" er en moderne slaegtskrønike om to brødre, som kastes i vidt forskellige retninger gennem livet - den ene som dødsdromkører i et omrejsende tivoli, guitarist i et danseband og flittig gaest på de brune vaertshuse, den anden som driftig svinefarmer. Da Helge og Claus i 1968 mister deres mor, rives taeppet vaek under familien. Deres far har svaert ved at magte både familielandbruget og drengene, og de to brødre forsøger på hver deres måde at klare sig gennem tabet.

Over fyrre år følger vi de to drenge blive maend og deres bestraebelser på at finde sig selv og en plads i tilvaerelsen. Alt imens forandrer verden sig omkring dem, og livsformer og vaerdier opløses. Med sig har de den faelles barndom og ikke mindst opgaven med at holde den svaere balance mellem at vaere mand - eller svin.
©2016 Lindhardt og Ringhof (P)2016 Lindhardt og Ringhof
Show More Show Less

Critic Reviews


Svin er en bog, der laeser sig selv. Alt står på linjerne, ikke mellem dem, og alligevel står der ikke for meget: imponerende (...) Det er fantastisk at laese en bog, der handler om maend og ved, at den handler praecis om maend og ikke simpelthen om mennesker (...) DR bør ringe forfatteren op prontp for at lave fortaellingen om til dramaserie.
-- Weekendavisen
Show More Show Less
No Reviews are Available
© Copyright 1997 - 2018 Audible, Inc