Min kamp 2

  • by Karl Ove Knausgård
  • Narrated by Torsten Adler
  • 22 hrs and 2 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

"Min kamp", er en roman om kærlighed og venskab, forældre og svigerforældre, om livet med små børn i en svensk by og om skrivning som et forsøg på forløsning og overskridelse af egne begrænsninger.

I bind to af det ambitiøse seksbindsværk "MIN KAMP" dykker Karl Ove Knausgård ned i familielivet med alt, hvad det indebærer, og han fremstiller som i første bog sit liv i alle dets detaljer og nuancer med hudløs ærlighed.

Lydbogen er indlæst af Torsten Adler.

More

What the Critics Say


Knausgårds roman er ren læsefryd. Seks hjerte
-- Politiken

"Min kamp" besidder en række helt traditionelt litterære kvaliteter i meget stor målestok: Alvor, dybde og intensitet. Ballade eller ikke, hvis man vil læse en bog, der betyder noget og vil noget, ja så er det bare at gå i gang.
-- Jyllands-Posten

En rystende god bog.
-- Ekstra Bladet

Bogens første halvdel beskæftiger sig således med teenageårene og er fantastisk i sin genskabelse af stemninger og i sin komposition, som blander fortid og nutid, fortælling og essayistiske afsnit angående døden, litteraturen og kunsten. Hér sætter værket sig i relation til den store romankunst hos f. eks. Marcel Proust, Robert Musil og Thomas Mann ved at manifestere sig som både fortællende og reflekterende.
-- Berlingske Tidende seks stjerner

More

See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 07-20-2017
  • Publisher: Lindhardt og Ringhof