Gruppen

  • by Mary McCarthy
  • Narrated by Tina Kruse Andersen
  • 17 hrs and 37 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

"Gruppen" handler om otte unge kvinders liv i 1930'ernes USA. Efter studietiden på Vassar College mødes "gruppen" i New York i anledning af en af kvindernes bryllup, og syv år senere samles den igen til samme kvindes begravelse. Kvinderne er fulde af gåpåmod, de vil leve et uafhaengigt liv og realisere sig selv på deres egne praemisser.

"Gruppen", som udkom første gang på dansk i 1964, inspirerede Candace Bushnell til at skrive "Sex and the City". Bogen er en moderne klassiker. Den er skrevet med det gennemskuende blik og det skarpe vid, som kendetegner Mary McCarthys vaerker, og som gav hende tilnavnet "damen med barberbladet".

More

What the Critics Say


Helt igennem fantastisk.
-- Cosmopolitan

Sexscenerne og satiren holder.
-- Information

Persongalleriet er mangfoldigt, det gaelder om at holde tungen lige i munden. Men efterhånden som figurerne udfoldede sig, kunne jeg føle dem, på godt og ikke mindst ondt. For dette er lige så meget en fortaelling om datidens metoder indenfor f.eks.psykiatrien, barnepleje og samfundet generelt. Jeg fik i den grad brug for det meste af følelsesregisteret, for romanen er yderst levende i sine beskrivelser (...) har du endnu ikke laest den, så er her chancen.
-- Bognørden.blogspot.dk

Tidløs.
-- The Guardian

More

See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 03-11-2016
  • Publisher: Lindhardt og Ringhof