1222 [Danish Edition] : Hanne Wilhelmsen

  • by Anne Holt
  • Narrated by Charlotte Munck
  • Series: Hanne Wilhelmsen
  • 8 hrs and 54 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

"1222" har Anne Holts mangeårige hovedperson, tidligere kriminalinspektør Hanne Wilhelsen i centrum. Hanne Wilhelmsen, som siden en dramatisk skudepisode sidst i krimien "Sandheden bag sandheden" (2004) har siddet i rullestol, er på vej med toget tværs over det norske fjeldlandskab. Men toget bliver afsporet, og alle passagerne må kæmpe sig vej gennem snemasserne til det eneste beboede sted i miles omkreds - et fjeldhotel, som ligger netop 1222 meter over havet. Snart efter sætter årtiets værste snestorm ind og isolerer hotellet totalt fra omverdenen, og snart sker det første mord af flere ... Fra sin plads i rullestolen i hotellets foyer observerer Hanne Wilhelmsen sine medpassagerer, deres reaktioner på isolationen, uvejret og ikke mindst hinanden, mens de forsøger at håndtere dels indbyrdes stridigheder, dels muligheden for en seriemorder i deres midte. Og så er der vedholdende rygter om en mystisk togvogn med mystiske, bevæbnede passagerer, som har skjult sig på hotellets øverste etage ... kongelige? kriminelle? terrorister?Med et gevaldigt glimt i øjet udfolder Anne Holt hele sin skarpe sans for plot, spænding og afsløring af menneskelig svaghed - og heltemod! - midt i den hårdeste norske vinter.Indlæst af Charlotte Munck, som er skuespiller og sangerinde. Hun er bl.a. kendt for sine roller i filmene Den eneste ene, Kongekabale og En kort, en lang. Filmrollen gav hende en Robert og en Bodil-nominering som bedste kvindelige hovedrolle. På tv har hun medvirket i Taxa, Rejseholdet og så selvfølgelig som den kvindelige politibetjent Anna Pihl i serien af samme navn.Please note: This title is in Danish.

More

See More Like This

Customer Reviews

Most Helpful

good story

Is there anything you would change about this book?

Note: Book is in Danish. Story was good, not as great as I had hoped given the reviews I had read. Some interesting twists and turns to keep it interesting.


What do you think the narrator could have done better?

Enunciation in the beginning of the book was poor and loud breaths and page turning was distracting but by the middle to end of the book it was much better.


Read full review

- David Danielson

Book Details

  • Release Date: 12-15-2008
  • Publisher: Gyldendal