• De tre musketerer [The Three Musketeers]

 • By: Alexandre Dumas
 • Narrated by: Dan Schlosser
 • Length: 21 hrs and 53 mins
 • Unabridged Audiobook
 • Release date: 11-21-12
 • Language: Danish
 • Publisher: Viatone
 • 4.5 out of 5 stars 4.7 (3 ratings)

Regular price: $52.50

Membership details Membership details
 • A 30-day trial plus your first audiobook, free.
 • 1 credit/month after trial – good for any book, any price.
 • Easy exchanges – swap any book you don’t love.
 • Keep your audiobooks, even if you cancel.
 • After your trial, Audible is just $14.95/month.
Select or Add a new payment method

Buy Now with 1 Credit

By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Buy Now for $52.50

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Add to Library for $0.00

By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Med afsæt i historiske personer og begivenheder skildrer De tre musketerer den unge D'Artagnan's eventyrer, efter han forlader sit barndomshjem i Gascogne og drager til Paris i håbet om at blive op-taget i Kong Louis Xlll's muskterkorps. Kort efter sin ankomst til Paris udfordrer den fyrige D'Ar-tagnan tre musketerer til duel efter på forskellige vis at være kommet til at fornærme dem.
De tre muske¬terer er den ædle melankoliker Athos, den brave bulderbasse Porthos og den listige kvinde-bedårer Aramis, som snart bliver D'Artagnans fortrolige venner. Sammen forsvarer de fire dronningens og musketerkorpsets ære overfor Kardinal Richelieu og hans mænd og bliver hurtigt indblandet i intriger, der sender dem ud på farefulde missioner. På deres færd møder de blandt andet den smukke, men bedrageriske Milady, som er en af litteraturhistoriens mest uforglemmelige femme fatales, og som kommer til at spille en hovedrolle i denne storslåede fortælling om venskab, kærlighed, forræderi, hævn, ære, mod og list.
Please note: This audiobook is in Danish.
Public Domain (P)2012 Bechs Forlag - Viatone
Show More Show Less

Critic Reviews

"Af de 250 bind (!) romaner, memoirer og rejsebeskrivelser som dette skrivende vulkanudbrud har spyet fra sig, er De tre musketerer mesterværket. Hvis man kunne gøre op, hvor mange der i tidens løb har slynget Milady op på hesten og redet bort med hende i natten, ville vi nå op i millioner af rivaler. - Det kan I æde gift på!" - (Hans Boll Johansen, Information)
"Lad nye læsere komme til, lad gamle genopleve den svulmende, strømmende beretning, verdens mest spændende roman." (Bent Mohn, Politiken)
Show More Show Less

Customer Reviews

Most Helpful
5 out of 5 stars
By Lasse on 12-22-13

Fantastisk bog

Would you recommend this audiobook to a friend? If so, why?

Jeg vil bestemt anbefale denne lydbog til andre.
Havde før jeg hørte dene set film udgave af bogen, men dette kan på ingen måde sammenlignes med bogen som jeg fandt fantastisk skrevet.

Who was your favorite character and why?

Vil ikke sige at jeg havde en favorit karater i bogen, men der var mange rigtig gode karatere i bogen, som gjorde historien rigtig god.

What about Dan Schlosser’s performance did you like?

Oplæsningen af bogen var ganske fin, de franske navne blev udtalt ganske fint. og der var lidt variation i stemmeleget uder oplæsningen, denne variation måtte gerne havde været lidt større, men ellers ganske fint.

Was there a moment in the book that particularly moved you?

Uden at røbe slutning synes jeg bestemt at denne var god, og slet ikke som man kunne have forudset undervejs i bogen.

Read More Hide me
See all Reviews