Alice i eventyrland [Alice's Adventures in Wonderland]

  • by Lewis Carroll
  • Narrated by Grete Tulinius
  • 2 hrs and 30 mins
  • Unabridged Audiobook

Publisher's Summary

Alice sidder ved en flodbred med sin søster og keder sig, da hun pludselig får øje på en talende hvid kanin iført habitjakke, der løber forbi, mens den kigger på sit lommeur. Hun følger efter kaninen ned i dens hul, som hun falder dybere og dybere ned i, indtil hun ender i et mystisk eventyrland, hvor intet er, som det plejer at være. Her oplever hun alle mulige og umulige ting; hun vokser og krymper, svømmer i sine egne tårer, møder mærkelige dyr med overnaturlige kræfter og er lige ved at få kappet hovedet af på befaling af en kortspilsdronning.
Please note: This audiobook is in Danish.

More

What the Critics Say

”Det er ikke mindst sproget og det verbale overskud og opgøret med voksenverdenens fokusering på fornuft og meninger, der gør historierne om Alice tidløse.” (Christian Monggaard, Information)
”Vrøvlefortællingen om Alice er et skelsættende aktstykke i barndommens og opdragelsens historie. En på én gang uskyldig og udspekuleret undergravning af Victoriatidens (og vor egen tids) konventionstvang, borgerskabets og hoffets latterligt lunefulde selvretfærdighed, retssystemets rituelle besværgelser og mange andre dårligdomme, der lever i bedste velgående.” (Søren Vinterberg, Politiken)

More

See More Like This

Customer Reviews

Most Helpful

Klasisk historie som er fint fortalt

Would you consider the audio edition of Alice i eventyrland [Alice's Adventures in Wonderland] to be better than the print version?

Jeg har ikke læst den bogen kun hørt denne lydbog og så set film udgaven af den. Tror ikke at jeg vil læse bogen da jeg ikke synes at historien var den bedste.Måske på et tidspunkt, synes ikke historien er den allerbedste, men den


Would you be willing to try another book from Lewis Carroll? Why or why not?

Jeg er ikke sikker på om jeg vil høre andet fra Lewis Carroll, måske hvis jeg får anbefalet noget fra ham.


What does Grete Tulinius bring to the story that you wouldn’t experience if you just read the book?

Jeg synes bogen blev læst rigtig godt op, med variation i stemmen, og indlevelse i bogen, så jeg fik lyst til at høre bogen færdig.


Was this a book you wanted to listen to all in one sitting?

Efter som bogen ikke er så voldsom lang, kan man sagtens hører bogen i en kører. Oplæsningen i bogen er som sagt også ganske fin.
Jeg hørte den i to bidder, men det var mest på grund af jeg ikke havde tid til at hører den hen på en gang.


Read full review

- Lasse

Book Details

  • Release Date: 09-25-2013
  • Publisher: Viatone