Mine unge år

  • by Winston Churchill
  • Narrated by Uffe Ellemann-Jensen, Thomas Gulstad
  • 14 hrs and 14 mins
  • Performance

Publisher's Summary

"Mine unge år" er Winston S. Churchills ungdomserindringer. Her fortaeller det tyvende århundredes største statsmand om de år, der formede ham, fra tiden på kostskole og på officersskolen Sandhurst, til hans eventyrlige oplevelser som rytterløjtnant under felttogene i Indien og Sudan, som krigskorrespondent under boerkrigen, og som fremadstormende ung politiker på vej mod det engelske parlament og sin plads i historien.

Lydbogen indeholder forord skrevet og indlaest af Uffe Ellemann-Jensen: "En vidunderligt tidløs bog med et budskab til alle mennesker og til alle tider" - Uffe Ellemann-Jensen i bogens forord.

"Jeg besluttede at gøre et fortvivlet forsøg på at nå floden. Jeg sprang op. Pludselig så jeg lige på den anden side af jernbanen, kun adskilt fra mig af banelegemet og to ståltråds hegn, en rytter i rasende galop, en høj, mørk skikkelse med sin riffel i højre hånd. Han holdt hesten så voldsomt an, at den naesten stoppede på stedet, og råbte en kommando, idet han truede med gevaeret. Der var kun fyrre meter imellem os."

"Jeg ville langt hellere have vaeret i laere som murer eller løbet aerinder eller have hjulpet min far med at pynte vinduerne i en købmandsbutik. Det havde vaeret mere virkeligt; det havde vaeret mere naturligt Desuden ville jeg have laert min far at kende, og det ville have vaeret mig en fryd."

More

See More Like This

Customer Reviews

No customer reviews available

Book Details

  • Release Date: 08-05-2016
  • Publisher: Lindhardt og Ringhof